Last Van Winderigheid, Flatulentie, Opgeblazen Gevoel En Buikpijn?

Ontdek Digestive Enzyme Complex: een veilig en natuurlijk voedingssupplement zodat je niet meer met die klachten hoeft te leven

Digestive Enzyme Complex optimaliseert je vertering zodat darmklachten zoals winderigheid en opgeblazen gevoel stoppen [2] [3]. Digestive Enzyme Complex verbetert je vertering en verhoogt je levenskwaliteit vanaf de eerste inname:

 •  Bevordert de Spijsvertering
 • Te gebruiken bij darmklachten zoals:
  Buikkrampen, opgeblazen gevoel, darmgeluiden, winderigheid, misselijkheid, ...[2] [3]
 • Geniet van een betere vertering en stoelgang [5]
 • Betere opname van voedingsstoffen [1] [4] [5]
 • Unieke en krachtige formule verteringsenzymen
 • Directe werking vanaf de eerste inname
 • Veilig en goedgekeurd product van TOP kwaliteit (bevat notificatienummer)

Wat Maakt Digestive Enzyme Complex Van Nutricolon Nu Zo Goed?

Veel producten tegen darmklachten bevatten ingrediënten zonder werking en zonder wetenschappelijke onderbouwing. Wij hebben dit product ontwikkeld zodat het het meest effectieve supplement tegen darmklachten is en het ook daadwerkelijk werkt! Hier is waarom:


1)Digestive Enzyme Complex van Nutricolon bevat GEEN vulstoffen: Enkel ingrediënten welke keihard onderbouwd zijn door wetenschappelijke studies.

Een vaak toegepaste techniek bij andere supplementen is om enkele ingrediënten toe te voegen aan het product zoals vitamines, mineralen, goedkope aminozuren zoals Glutamine en vezels van zeer schrale aard zoals psylium. Terwijl deze geen toegevoegde waarde bieden en enkel het product aantrekkelijker maken voor de klant. Hier doen wij niet aan. Wij gebruiken enkel ingrediënten in onze formule welke een wetenschappelijk bewezen werking hebben.


2) Bevat enkel ingrediënten van de HOOGSTE kwaliteit en in de correcte dosering.

Nog een ander groot probleem bij andere supplementen is de dosering en lage kwaliteit van de ingrediënten om de productieprijs laag te houden. Deze bevatten veels te kleine doseringen waardoor het geen of weinig effect heeft. Net zoals je een brood probeert te bakken met een theelepel meel - je zal nooit de resultaten ontvangen waar je naar opzoek bent...

Bij dit product zit je safe. Enkel ingrediënten van de hoogste kwaliteit en hoog gedoseerd. We kunnen met trots zeggen dat dit product het sterkste product is tegen darmklachten!


3) Goedgekeurd door het strenge voedselagentschap

Dit product is goedgekeurd en voldoet aan de strenge eisen van het voedselagentschap. Geen schadelijke of illegale ingrediënten in onze formule! Nogmaals iets wat zelden het geval is bij producten die online verkocht worden


4) plantaardige (en vegetarische) capsules voor optimale opname

Extra producten innemen is 1 ding maar dan moet het lichaam deze nog opnemen ook. Daarom kozen we voor de beste plantaardige capsules zodat de ingrediënten al in de maag in werking treden.

Producenten kiezen vaak voor tabletten omdat deze goedkoper zijn. Producten met tabletten worden helaas veels slechter opgenomen omdat deze een harde coating hebben. Het resultaat is een veel kleiner effect. Zonde!

Wij werken enkel met hoogwaarde plantaardige capsules die voor een vrijwel directe werking van ons product zorgen.

Digestive Enzyme Complex bevat een krachtige en unieke mix van ingrediënten

Betaïne HCL:


Vervaardigd uit de potente rode biet en zorgt voor een betere maagwerking waardoor eiwitten beter verteerd en ontbonden worden.

Bromelaïne:


Vervaardigd uit de vrucht van ananas en zorgt voor een effectieve vertering van vezels, groenten en fruit.

Cellulase:


De inname van zetmeel en ruwe vezels zorgt voor darmklachten. Cellulase helpt bij de vertering van zetmeel, suikers en vezels. Zo krijgt de vertering van graanproducten, peulvruchten en suikers een duwtje in de rug.

Alvleesklier enzymen (protease, amylase, lipase):


Onvoldoende alvleesklierenzymen zorgen voor voedselintoleranties en daarom is het aan te raden om extra alvleesklier enzymen zoals protease, lipase en amylase in te nemen [7]. Deze enzymen verteren zowel eiwitten, koolhydraten als vetten.

Lacta​​​​se:


Melksuikers worden vaak niet goed verteerd. Lactose (melksuikers) zullen daarom rotten en voor winderigheid, buikkrampen en opgeblazen gevoel zorgen [6]. Extra lactase voorkomt dat melksuikers slecht worden verteerd[7].

Voor wie is Digestive Enzyme Complex Geschikt?

Vooral voor personen die last hebben van onderstaande klachten:

 • Darmklachten zoals Buikkrampen, opgeblazen gevoel, borrelende darmen, winderigheid
 • Prikkelbare darmen (PDS)*
 • (Zure) Oprispingen en Reflux klachten
 • Voedselintoleranties**
 • Constipatie en verstopping
 • Onregelmatig stoelgangspatroon

*Studie toont aan dat de inname van verteringsenzymen bij personen met PDS klachten zoals winderigheid, buikpijn en opblazen gevoel verminderen.

**Studie met de effecten van verteringsenzymen op personen met lactose intolerantie.

Klanten Zijn Razend Enthousiast!

Klinkt allemaal goed en wel denk je nu vast maar brengt dit hoog gedoseerd en plantaardig voedingssupplement resultaten?


Neem even 2 minuten de tijd om onderstaande reacties van enkele klanten te lezen. Klanten zijn meer dan tevreden...


*Onderstaand vindt u enkele reacties van klanten op onze verteringsenzymen. Achternamen en email adressen zijn weggelaten om de privacy van onze klanten te respecteren. Lees hier meer over in ons privacy beleid.

Leven zonder darmklachten zoals winderigheid voor minder dan 1 euro per dag?


Stel jezelf even de vraag hoeveel jij over hebt voor een leven zonder darmklachten zoals winderigheid, een opgeblazen gevoel, buikpijn en stoelgangsproblemen.


Wat als ik jou vertel dat dit TOP product jou minder gaat kosten per dag dan de prijs van een boterkoek! Ja, dat lees je goed. Dit wetenschappelijk onderbouwd product kost jou MINDER dan een boterkoek per dag.


Wanneer je elk ingrediënt en enzym uit onze unieke en krachtige formule apart zou kopen zou je al snel aan een kostprijs van €100/ maand zitten.


Aangezien wij direct aan de consument verkopen zonder tussenpersonen kunnen wij ferm onder deze prijs gaan. Hierbovenop geven we nog eens bulkkortingen waardoor je ons product voor zo weinig als €0.66/ dag in huis kunt halen!


Dus kies jouw pakket voor de aanbiedingsprijs vervalt:

Kies Jouw Pakket


VEEL GESTELDE VRAGEN

Wat is Digestive Enzyme Complex?


Dit product bevat een unieke en krachtige formule verteringsenzymen voor de bevordering van de spijsvertering. Elk ingrediënt is van plantaardige oorsprong en helpt je voeding te verteren zodat winderigheid en opgezette buik minder snel optreden.


Is dit product wel veilig?


Jazeker, Digestive Enzyme Complex van Nutricolon is een plantaardig voedingssupplement welke goedgekeurd is door het strenge volksgezondheid. Het bevat een notificatienummer: PL_AS 2314/1 welke de kwaliteit en veiligheid garanderen.


Helaas hebben weinig voedingssupplementen die online verkocht worden een notificatienummer, wat wil zeggen dat deze niet gekeurd zijn door het Europese voedselagentschap.


Digestive Enzyme Complex bevat geen schadelijke stoffen en kan met een gerust hart ingenomen worden. De ingrediënten zijn van de hoogste kwaliteit en worden ontwikkeld in één van de beste labo’s ter wereld.


Wanneer zal ik resultaten zien?


Resultaten variëren van persoon tot persoon aangezien ieder mens anders is. De meeste mensen zien na 3-7 dagen van dagelijks gebruik duidelijke resultaten. Het beste is om voor ELKE maaltijd een capsule in te nemen. 


Hoeveel mag ik innemen?


1 capsule voor elke maaltijd. Dit product bevordert de spijsvertering. Het beste neem je het in voor elke maaltijd, samen met een glas water of andere drank. Kan ik de capsule leegmaken en de verteringsenzymen met water innemen?


Indien u moeite heeft met de inname van capsules kan u ervoor kiezen om de capsules open te maken en de enzymen met water of fruitsap in te nemen. Dit is prima. De enzymen smaken wat zuur, mede door de betaïne HCL.


Is het veilig om via deze website te bestellen?


Jazeker, deze website gebruikt een 256-bit veilige server zodat u exact dezelfde bescherming heeft als shoppen op bol.com of eerder welke vertrouwde website.


Klanten geven Digestive Enzyme Complex een gemiddelde score van 4,8 op 5 sterren!

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder:

Vanuit NL Tel : 0032 496027667

Vanuit BE Tel:  0496027667


Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 U

error: Inhoud is auteursrechtelijk beschermd!