Gezondheidsnieuws

Opgeblazen Gevoel? 

Lastige Spijsvertering?

winderigheid?


Last van darmklachten zoals winderigheid, flatulentie en opgezette buik?


Ontdek waarom zoveel mensen super enthousiast zijn na het gebruiken van dit plantaardig voedingssupplement voor de spijsvertering.


In dit kort artikel zal je mijn ervaringen met dit middel ontdekken en hoe ook jij jouw spijsvertering kan bevorderen zodat je geen of minder last hebt van ongewenste darmklachten.


Reacties (zie hieronder) tonen het merkwaardige resultaat van dit product aan


Ik moet jou niet uitleggen dat leven met winderigheid, een opgezette buik of andere darmklachten niet aangenaam is. Ze kunnen stevig de kwaliteit van jouw leven aantasten en dat is niet ideaal.

Flatulentie is ook best gênant en ik weet nog goed dat ik dit vroeger probeerde in te houden. Je wil niet bekend staan bij je vrienden en collega's als de persoon die last heeft van winderigheid...


Helaas is je winden inhouden niet gezond en had ik hierdoor last van steken en krampen in de buik. De ophoping van gassen zorgden ook voor een opgezette buik.


De velen ongemakken zorgden dat ik energie- en fitloos achterbleef. Zelf de darmgeluiden na het eten vond ik hoog irritant.


Ik had genoeg van al deze spijsverteringskwalen en was vast beraden om hier wat aan te doen. Met succes heb ik een oplossing voor mijn problemen gevonden (meer hier zodra over) maar eerst is het belangrijk om de oorzaak van jouw klachten te kennen...


De Exacte Reden Waarom We Last Krijgen Van Darmklachten Zoals Winderigheid en een Opgezette Buik 

(en wat je hier vandaag nog aan kan doen)Vroeg of laat krijgen we er last van... Een opgeblazen gevoel, winderigheid, buikkrampen. Weet je waarom we last krijgen van maag-en darmklachten?


Hier is namelijk een logische verklaring voor...


Ons lichaam maakt spijsverteringsenzymen aan om onze ingenomen maaltijden te verteren. Je kunt het vergelijken met kleine bouwvakkers die je voeding in minuscule deeltjes omzetten zodat ons lichaam onze voeding kan gebruiken als energie en bouwstoffen.


Hier is het grote probleem...


Ons Lichaam Maakt Minder Verteringsenzymen Aan Naarmate We Ouder Worden...


Wanneer we de leeftijd hebben genoten van 40 jaar produceert ons lichaam nog slechts DE HELFT zoveel verteringsenzymen zoals maagzuur dan wanneer we 20 jaar waren! En de productie van verteringsenzymen daalt jaar na jaar!


Hierdoor krijgt ons verteringsstelsel het lastig en wordt voeding niet tijdig verteerd waardoor extra gassen ontstaan. Deze gassen stapelen zich op en kunnen buikkrampen, winderigheid en een opgeblazen gevoel veroorzaken.

Bron: Clinique des Maladies de l'Appareil Digestif et de la Nutrition, Hôpital Sainte-Marguerite, Marseille, France. 1991

In het kort, de jaar-na-jaar dalende productie van verteringsenzymen is een belangrijke oorzaak waarom personen last krijgen van kwaaltjes zoals winderigheid en een opgezette buik.


Dit betekent echter niet dat je hier niks aan kan doen!


Het goede nieuws is dat jij de natuurlijke daling van verteringsenzymen kan compenseren door extra verteringsenzymen in te nemen.


Zo voorkom je dat je voeding slecht en onvoldoende verteerd wordt door een verzwakt spijsverteringstelsel, waardoor je minder snel last zal hebben van winderigheid, opgeblazen gevoel en andere maag-en darmklachten.


Toen stootte ik op enkele studies en onderzoek van Dr. Dahlman en Dr. Stephen Wangen, welke beiden best selling authors zijn en de inname van verteringsenzymen aanraden indien iemand last heeft van darmklachten.

Dokter Stephen Wangen, best selling autor, adviseert de inname van kwaliteits enzymen voor de maaltijd

Dokter Stephen Wangen, best selling author en specialist in spijsverteringskwalen, adviseert de inname van kwaliteits enzymen voor de maaltijd


Dagelijks 1 capsule voor elke maaltijd helpt volgens experts de spijsvertering te bevorderen waardoor darmklachten zoals winderigheid en een opgeblazen gevoel voorkomen worden.


Maar let op: de meeste verteringsenzym supplementen op de markt werken voor geen meter! Ze bieden letterlijk geen meerwaarde doordat de ingrediënten van lage kwaliteit zijn en veels te laag gedoseerd... En dan nog niet gesproken over de vele vulmiddelen die ze gebruiken...


Wetenschappelijke doorbraak


Om te beginnen ging ik het internet op om meer informatie over verteringsenzymen te zoeken. Hoewel er veel van deze producten te vinden waren, was er maar 1 product in het bijzonder (Digestive Enzyme Complex van Nutricolon) die alle werkzame ingrediënten combineert tot één formule en opvallend veel goede recensies en feedback kreeg over de kwaliteit en betrouwbaarheid.


Digestive Enzyme Complex van Nutricolon is een uitstekend middel om de spijsvertering te bevorderen en wordt hoog aangeprezen door vele experts en voedingscoaches dus besloot ik om dit product uit te gaan testen.


“Sinds ik de enzymen van Nutricolon inneem heb ik geen last meer van darmklachten. Zéér tevreden over de snelle werking!”

Veerle V – Nutricolon klant


Het verschil met andere enzym producten en Nutricolon is dat Nutricolon een fantastisch product heeft ontwikkeld met heel wat verschillende soorten enzymen, die elk een verschillende voedselcategorie helpt te verteren.


Veel producten bevatten enkel alvleesklier enzymen en meestal zijn deze nog eens laag gedoseerd en van lage kwaliteit waardoor ze geen effect hebben…


Bovendien zijn de ingrediënten van Nutricolon wetenschappelijk onderbouwd². Elk enzym is onderbouwd met verschillende studies welke aantonen dat het enzym ook een positief effect heeft op onze vertering.


Nutricolon bevat geen vulmiddelen (ingrediënten zonder wetenschappelijk bewezen werking of rijst meel). Veel merken gebruiken vulmiddelen om hun capsules te vullen. Nutricolon doet dit niet.


Ook zijn de doseringen van de enzymen van Nutricolon hoog gedoseerd zodat ze ook effect hebben. Elk enzym is van plantaardige oorsprong, dus geen dierlijke ingrediënten, wat de werking van dit product ten goede komt.


Voor wie zijn de enzymen van Nutricolon geschikt?

  • Mensen die last hebben van winderigheid en flatulentie
  • Tegen een opgeblazen gevoel en opgezette buik
  • Kan helpen tegen borrelende darmen
  • Geschikt voor mensen met een voedselintolerantie zoals lactose intolerantie
  • Voor mensen met een onregelmatig stoelgangspatroon
  • Tegen luie maag en darmen

Ik was behoorlijk sceptisch maar wilde zelf ondervinden of dit product echt zo goed was zoals in al die recensies stonden. Ik had al heel wat geprobeerd tegen winderigheid zoals gemberthee, pepermuntolie, aloë vera, detox maar niks bleek te helpen.


Heel wat studies en experten zoals artsen en voedingsdeskundigen zijn lovend over de werking van Digestive Enzyme Complex van Nutricolon op de spijsvertering. De enzymen helpen bij de vertering van eiwitten, koolhydraten en vetten.


Hierdoor wordt de ingenomen voeding beter verteerd en is er minder kans op gasvorming in de darmen door rotting. Met als resultaat dat winderigheid en een opgezette buik voorkomen worden.


Na mijn bestelling ontving ik de volgende dag mijn pakket met mijn potjes Nutricolon in. Klaar om het uit te testen…


Mijn bevindingen


Ik was enorm verbaasd door de snelle werking van deze enzymen. De eerste dag voelde ik al een verschil. Normaal ontvang ik kort na mijn maaltijden darmrommelingen en doet mijn buik aardig.


Met de inname van de enzymen was mijn buik en darm rustig. Ook viel mijn pasta goed en moest ik niet kort na mijn maaltijd naar het toilet. Normaal gezien moet ik steevast naar het toilet binnen 30 minuten na mijn maaltijd.


Na het eten van brood heb ik altijd een opgeblazen buik. Voor ik nu brood ga eten neem ik 1 capsule van Nutricolon en tot verbazing heb ik zelden nog last van een opgezette buik. Iedereen is anders en resultaten verschillen van persoon tot persoon maar voor mij werkt het alvast prima.


Ook is mijn humeur beter. Doordat ik nu een normaal stoelgangspatroon heb (smorgens en savonds naar het groot toilet), ben ik minder prikkelbaar en gewoon happy doorheen de dag.


Zeg nu eens zelf, last hebben van winderigheid en flatulentie maakt mij niet gelukkig…


Mijn conclusie:


Ik ben zeer tevreden dat ik dit product een kans gegeven heb. Mocht je niet zeker zijn of het voor jou zal werken kun je het uitproberen. Het product is wetenschappelijk onderbouwd, neem even een kijkje op hun website. Daar vind je heel wat wetenschappelijke studies terug die de werking van het product onderbouwen.


Het product werkt snel en de enzymen bevorderen de spijsvertering. Hierdoor voorkom je winderigheid, opgeblazen gevoel en andere darmklachten.


Het is een 100% plantaardig product zonder nadelen. Ik combineer het ook prima met mijn vitamine pillen en andere supplementen.


Ik ben alvast fan en ga het blijven gebruiken. Het is wel belangrijk dat je de enzymen inneemt voor ELKE maaltijd. Zoniet, zullen je resultaten niet optimaal zijn.


Momenteel is er een aanbieding waarbij je het product kan testen aan een mooie korting. Mocht je interesse hebben, kun je via onderstaande groene knop meer ontdekken.

Wetenschappelijke studies:


Gastroenterology Unit, University of Salerno, Italy. 2011 Jun;15


Division of General Surgery, Department of Surgery, Min-Sheng General Hospital, Taoyuan, Taiwan, ROC; Division of General Surgery, Department of Surgery, Mackay Memorial Hospital, Taipei, Taiwan, ROC; Department of Nursing, Min-Sheng General Hospital, Taoyuan, Taiwan, ROC. 2016 Jan;12


Department of Physiological Chemistry, School of Veterinary Medicine Hannover, Germany. 2001 Apr;16


Clinique des Maladies de l'Appareil Digestif et de la Nutrition, Hôpital Sainte-Marguerite, Marseille, France. 1991


Research Center of the International Scientific Group of Preventive medicine, I-GAP, Vienna, Austria. 2013


Department of Medical Sciences, Division of Internal Medicine, Gastroenterology and Liver Unit, Catholic University, School of Medicine and Surgery, A. Gemelli Hospital Rome, Italy. 2016 Feb; 17

Nancy deelt haar positieve resultaten van een zeer populair en effectief plantaardig middel voor de spijsvertering. De resultaten waren op z’n minst verrassend. Via deze website deelt Nancy haar bevindingen met dit product.

error: Inhoud is auteursrechtelijk beschermd!