Nancy test het populaire middel, Digestive Enzyme Complex van Nutricolon, tegen darmklachten zoals winderigheid, opgeblazen gevoel en lastige spijsvertering. Hier ontdek je haar ervaringen...


Last van darmklachten zoals winderigheid, flatulentie en opgezette buik?


Ontdek waarom zoveel mensen super enthousiast zijn na het gebruiken van Digestive Enzyme Complex van Nutricolon voor de spijsvertering.


In dit kort artikel zal je mijn ervaringen met digestive enzyme complex ontdekken en hoe ook jij jouw spijsvertering kan bevorderen zodat je geen of minder last hebt van ongewenste darmklachten.


Reacties (zie hieronder) tonen het merkwaardige resultaat van dit product aan


Ik moet jou niet uitleggen dat leven met winderigheid, een opgezette buik of andere darmklachten niet aangenaam is. Ze kunnen stevig de kwaliteit van jouw leven aantasten en dat is niet ideaal.


Waarschijnlijk heeft u wel eens gehoord van spijsverteringsenzymen welke de normale functie van de maag en darmen ondersteunen. Digestive enzyme complex van Nutricolon bevat een uitgebreide lijst aan wetenschappelijk onderbouwde verteringsenzymen.

Elk gezond persoon maakt al verteringsenzymen aan.


Vanaf de mond begint de vertering al met speeksel amylase (welke helpen vezels en koolhydraten te verteren). Dan treedt de maag in werking en produceert deze maagzout waardoor maagzuur ontstaat.


Maagzuur zal vervolgens de eiwitten uit onze maaltijden verteren. Vervolgens wordt de alvleesklier getriggerd om protease, amylase en lipase te produceren, welke onze voeding helpt te ontbinden en klaar stoomt voor onze darmen.


Zelfs in de darmwand worden enzymen vrijgelaten en helpen bacteriën zoals lactobacillus en bifidumbacterium ons ingenomen voedsel te ontbinden en klaar te maken voor opname in de darmwand.


De oorzaken van darmklachten zoals winderigheid en een opgezette buik


Wanneer je perfect gezond bent en geen darmklachten hebt, hoef je geen extra verteringsenzymen in te nemen.


Wanneer je wel last hebt van darmklachten is het verstandig om na te kijken wat mogelijke oorzaken zijn voor jouw darmklachten.

De meest voorkomende oorzaken van flatulentie en een opgeblazen buik zijn voedselintoleranties (zuivel, gluten, eieren), te hoge consumptie van suikers en een tekort aan maagzuur en verteringsenzymen.


Zelf ben ik enkele jaren geleden gestart met het vermijden van zuivel en graanproducten. Dit hielp maar ik had nog steeds last van winderigheid en een opgeblazen gevoel na het eten.


Vandaar dat ik verder ben gaan zoeken naar een oplossing voor mijn darmklachten.


Toen stootte ik op enkele studies en onderzoek van Dr Dahlman en Dr Steven Wright, welke beiden de inname van verteringsenzymen aanraden indien iemand last heeft van darmklachten.


Inmiddels worden door veel experts en voedingsdeskundigen verteringsenzymen aangewezen door de positieve en unieke werking op de spijsvertering.


Dagelijks 1 capsule voor elke maaltijd helpt volgens experts de spijsvertering te bevorderen waardoor darmklachten zoals winderigheid en een opgeblazen gevoel voorkomen worden.


“Sinds ik de enzymen van Nutricolon inneem heb ik geen last meer van darmklachten. Zéér tevreden over de snelle werking!”

Veerle V – Nutricolon klant


Digestive Enzyme Complex van Nutricolon is een uitstekend middel om de spijsvertering te bevorderen en wordt hoog aangeprezen door vele experts en voedingscoaches. Op de website van Nutricolon staan heel wat positieve klantervaringen dus besloot ik om dit product uit te gaan testen.


Om te beginnen ging ik het internet op om meer informatie over verteringsenzymen te zoeken. Hoewel er veel van deze producten te vinden waren, was er maar 1 product in het bijzonder (Digestive Enzyme Complex van Nutricolon) die alle werkzame ingrediënten combineert tot één formule en opvallend veel goede recensies en feedback kreeg over de kwaliteit en betrouwbaarheid.


Het verschil met andere enzym producten en Nutricolon is dat Nutricolon een fantastisch product heeft ontwikkeld met heel wat verschillende soorten enzymen, die elk een verschillende voedselcategorie helpt te verteren en bovendien een wetenschappelijk onderbouwde werking hebben.


Veel producten bevatten enkel alvleesklier enzymen en meestal zijn deze nog eens laag gedoseerd en van lage kwaliteit waardoor ze geen effect hebben…


Bovendien zijn de ingrediënten van Nutricolon wetenschappelijk onderbouwd en zitten er geen ingrediënten in de formule zonder een bewezen werking. Elk enzym is onderbouwd met verschillende studies welke aantonen dat het enzym ook een positief effect heeft op onze vertering.


Nutricolon bevat geen vulmiddelen (ingrediënten zonder wetenschappelijk bewezen werking of rijst meel). Veel merken gebruiken vulmiddelen om hun capsules te vullen. Nutricolon doet dit niet.


Ook zijn de doseringen van de enzymen van Nutricolon hoog gedoseerd zodat ze ook effect hebben. Elk enzym is van plantaardige oorsprong, dus geen dierlijke ingrediënten, wat de werking van dit product ten goede komt.


De reden waarom ik voor de verteringsenzymen van Nutricolon gekozen heb, is hun uitgebreide formule aan verteringsenzymen, hun hoog gedoseerde ingrediënten en van de hoogste kwaliteit en door de vele positieve ervaringen op hun website.


Voor wie zijn de enzymen van Nutricolon geschikt?

  • Mensen die last hebben van winderigheid en flatulentie
  • Tegen een opgeblazen gevoel en opgezette buik
  • Kan helpen tegen borrelende darmen
  • Geschikt voor mensen met een voedselintolerantie zoals lactose intolerantie
  • Voor mensen met een onregelmatig stoelgangspatroon
  • Tegen luie maag en darmen
  • Prikkelbare en lekke darmen

Ik was behoorlijk sceptisch maar wilde zelf ondervinden of dit product echt zo goed was zoals in al die recensies stonden. Ik had al heel wat geprobeerd tegen winderigheid zoals gemberthee, pepermuntolie, aloë vera maar niks bleek te helpen.


Heel wat studies en experten zoals artsen en voedingsdeskundigen zijn lovend over de werking van verteringsenzymen op de spijsvertering. De enzymen helpen bij de vertering van eiwitten, koolhydraten en vetten.


Hierdoor wordt de ingenomen voeding beter verteerd en is er minder kans op gasvorming in de darmen door rotting. Met als resultaat dat winderigheid en een opgezette buik voorkomen worden.


Na mijn bestelling ontving ik de volgende dag mijn pakket met 1 potje Nutricolon. Klaar om het uit te testen…


Mijn ervaringen met Digesitve Enzyme Complex van Nutricolon


Ik was enorm verbaasd door de snelle werking van deze enzymen. De eerste dag voelde ik al een verschil. Normaal ontvang ik kort na mijn maaltijden darmrommelingen en doet mijn buik aardig.


Met de inname van Digestive Enzyme Complex was mijn buik en darm rustig. Ook viel mijn pasta goed en moest ik niet kort na mijn maaltijd naar het toilet. Normaal gezien moet ik steevast naar het toilet binnen 30 minuten na mijn maaltijd.


Na het eten van brood heb ik altijd een opgeblazen buik. Voor ik nu brood ga eten neem ik 1 capsule van de digestive enzymen en tot verbazing heb ik zelden nog last van een opgezette buik. Iedereen is anders en resultaten verschillen van persoon tot persoon maar voor mij werkt het alvast prima.


Ook is mijn humeur beter. Doordat ik nu een normaal stoelgangspatroon heb (smorgens en savonds naar het groot toilet), ben ik minder prikkelbaar en gewoon happy doorheen de dag.


Zeg nu eens zelf, last hebben van winderigheid en flatulentie maakt mij niet gelukkig…


Mijn conclusie:


Ziezo, dit was mijn ervaring en review van digestive enzyme complex. Ik ben zeer tevreden dat ik dit product een kans gegeven heb. Mocht je niet zeker zijn of het voor jou zal werken kun je het uitproberen. Het product is wetenschappelijk onderbouwd, neem even een kijkje op hun website. Daar vind je heel wat wetenschappelijke studies terug die de werking van het product onderbouwen.


Het product werkt snel en de enzymen bevorderen de spijsvertering. Hierdoor voorkom je winderigheid, opgeblazen gevoel en andere darmklachten.


Het is een 100% plantaardig product zonder nadelen. Ik combineer het ook prima met mijn vitamine pillen en andere supplementen.


Ik ben alvast fan en ga het blijven gebruiken. Het is wel belangrijk dat je de enzymen inneemt voor ELKE maaltijd. Zoniet, zullen je resultaten niet optimaal zijn.


Momenteel is er een aanbieding waarbij je het product kan testen aan een mooie korting. Mocht je interesse hebben, kun je via onderstaande groene knop meer ontdekken.

Nancy deelt haar positieve resultaten van Digestive Enzyme Complex van Nutricolon, een zeer populair en effectief plantaardig middel voor de spijsvertering. De resultaten waren op z’n minst verrassend. Via deze website deelt Nancy haar bevindingen met dit product.

error: Inhoud is auteursrechtelijk beschermd!