Wetenschappelijke Doorbraak...

Dit Is Hoe Nancy Haar Vertering Bevordert Met Deze...

5-Seconden "Hack" Tegen Winderigheid En Een Opgezette Buik 

Word Jij Geplaagd Door Darmklachten Zoals Winderigheid, Een Opgezette Buik En Een Luie Maag En Darmen?

Je Bent Niet Alleen...

Maak kennis met Nancy...


Nancy is een hardwerkende moeder met 2 kids onder haar vleugels. Ze is een normaal persoon, zoals jij en ik, die jaren lang geplaagd werd door maag-en darmklachten.


Ze stond futloos op en kreeg steevast winderigheid en een dikke opgezette buik na het eten van een maaltijd. Het leek wel of alles verkeerd viel en haar vertering ondermaats presteerde.


Nancy had bijna alles geprobeerd. Strikte diëten zonder gluten, lactose en suikerdrankjes. Deze aanpassing van haar eetpatroon hielp maar niet voor lang...


Ik moet je niet vertellen hoe lastig het is om gluten, zuivel en alles met suiker in te vermijden.


Er komt een moment waar je even afstapt van dit voedingspatroon en klachten duiken terug op...

Nancy Zat Met De Handen In De Haren...

Het ging van kwaad naar erger...


Nancy haar slecht presterende spijsvertering zette extra druk en stress op haar leven. Ze werd prikkelbaar en verloor snel haar geduld.


Het leek wel of er een oorlog aan de gang was in haar buik. Na elke maaltijd ging haar buik "rommelen" en de constante buikklachten gaaf haar een naar gevoel door de dag heen.


Uiteten en afspreken met vrienden was niet meer evident omdat Nancy steeds bang was om last te krijgen van een zware maag met winderigheid en een dikke opgeblazen buik als gevolg.


"Sommige vriendinnen dachten dat ik zwanger was!"


Nancy had dagen dat ze thuiskwam van werk en enkel nog plat kon liggen op de zetel door haar buikpijn en ongewenste flatulentie.


Ze begon zich te schamen voor haar man omdat ze vaak last had van ongewenste winderigheid. Dit zette onnodig druk op haar huwelijk. Winderigheid ophouden was geen optie aangezien dit haar buikpijn verergerde...


In het weekend droeg ze jogging broeken thuis zodat haar opgezwollen buik minder pijn zou doen.


Ze was het ook spuugzat om dure bio voeding te kopen, glutenvrije granen en lactose vrije producten. Deze kosten bakken met geld en zijn helaas geen permanente oplossing...

Darmklachten Zoals Winderigheid En Een Opgeblazen Gevoel Zijn Symptomen Van Een Verzwakte Spijsvertering...

Darmklachten zijn geen straf die we krijgen na het eten van een lekkere maaltijd zoals een pasta of macaroni met kaassaus.


Het is een teken van ons lichaam dat we last hebben met de vertering van onze maaltijden!


er zijn heel wat oorzaken voor een verzwakte spijsvertering en belangrijker...


Het is NIET jouw schuld dat je last hebt van winderigheid en een dikke opgezette buik...

Sterker zelfs, het is vrijwel NORMAAL dat je vroeg of laat maag-en darmklachten krijgt. Zelfs al heb je een gezond, gevarieerd en evenwichtig voedingspatroon zoals Nancy, kun je hier te maken met hebben. En hier is een logische verklaring voor...


Het schokkende is dat veel "oplossingen" niet de oorzaken van jouw darmklachten aanpakken. Hierdoor blijf je maar hype diëten volgen die om de 3 jaar van naam veranderen op de hoop dat je beterschap zal ondervinden.


Kun jij je terugvinden in Nancy haar verhaal? Lees dan aandachtig verder zodat je kan ontdekken wat je VANDAAG kan doen om winderigheid en een opgeblazen gevoel te slim af te zijn...


Het is niet jouw schuld dat je last hebt van deze klachten en wel door 2 factoren waar je weinig tot geen vat op hebt en welke een negatieve impact hebben op de spijsvertering...

Feit #1 "Het Natuurlijke Ouderdomsproces Verzwakt De Spijsvertering"

De natuurlijke spijsvertering kan je vergelijken met een domino effect. Elk orgaan heeft zijn eigen doel en functie. De maag, alvleesklier en darmen werken samen in harmonie om de vertering van onze voeding zo soepel mogelijk te laten gebeuren.


Eens voeding in de maag terecht komt, zal maagzuur aangemaakt worden. Dit geeft dan weer een signaal aan de alvleesklier om verteringsenzymen aan te maken, welke een natuurlijk deel zijn van de spijsvertering.


Eens de voeding in de darmen komt, zullen darmbacteriën verder hun werk doen. Belangrijk om te weten is dat indien één van deze organen onvoldoende functioneert, de andere organen hier ook last van zullen hebben.


Maagzuur is de basis van een normale spijsvertering. Heb je een tekort/ verminderde aanmaak van maagzuur, dan is dit de start van een verzwakte spijsvertering met darmklachten als gevolg.


Kijk even naar onderstaande grafiek...

Onderzoekers hebben een onderzoek** gevoerd naar de productie van maagzuur. Hun resultaat is dat we op 40 jarige leeftijd nog maar de HELFT zoveel maagzuur produceren als op 20 jarige leeftijd.


Hieruit kunnen we concluderen dat het normaal is dat onze spijsvertering een negatieve impact heeft naarmate we ouder worden.


Vergelijk bovenstaande grafiek even met jouw persoonlijke situatie...


Als jij deze pagina leest is de kans groot dat je een leeftijd hebt van 40 of hoger...


Bijna alles functioneert minder goed naarmate we ouder worden. Onze haren worden dunner en verliezen hun glans en kleur...


Ons zicht verminderd, ons kraakbeen verminderd, onze huid wordt minder flexibel en rimpels ontstaan, enzovoort... Denk je dat Usain Bolt sneller gaat lopen op zijn 50 dan op zijn 30ste levensjaar? Neen, logisch toch.


Bij onze spijsvertering is dit net hetzelfde. Naarmate we ouder worden maken we minder maagzuur en spijsverteringenzymen aan. Hierdoor kunnen we spijsverteringsklachten ontvangen zoals winderigheid en een opgezette buik.


Het is dus NORMAAL dat onze spijsvertering negatief beïnvloed wordt naarmate we ouder worden. Dit betekent niet dat je hier niets aan kan doen...

Feit #2 "Bijna Elke Voeding Is Industrieel behandeld"

En dan hebben we nog de eetgewoontes van onze Westerse maatschappij welke in het algemeen veel graanproducten en zuivel bevatten. 


Het is algemeen gekend dat velen last hebben met de vertering van gluten en lactose. Buiten gluten bevatten graanproducten ook nog eens harde en onverteerbare vezels.

Een studie*** toont aan dat 70% van de bevolking lactose intolerant is. Nog een ander feit is dat zelfs personen zonder lactose intolerantie moeite kunnen hebben met de vertering van zuivel door het moeilijk verteerbare eiwit caseïne.


Graanproducten en zuivel beperken kan helpen indien je een lastige spijsvertering hebt. Echter is dit geen garantie op beterschap of een oplossing en wel voor deze reden:

Bijna Elke Voeding Is Industrieel behandeld...

Als voorbeeld: verse melk bevat van nature lactase. Dit om de vertering van lactose (melksuikers) te ondersteunen.


Melk uit de supermarkt wordt industrieel behandeld. Het wordt verhit en gefilterd voornamelijk om de houdbaarheidsdatum van melk te verlengen. Zo is er minder verlies wat zorgt voor meer winst...


Dit heeft echter een negatieve impact op de vertering van melk.


En bijna elk voedingsmiddel wordt op de dag van vandaag industrieel behandeld. Groenten en fruit worden behandeld met pesticiden tegen insecten... zodat er een vruchtbare oogst zou zijn. Ook vers fruit en groenten bevatten van nature verteringsenzymen om de vertering te helpen maar de behandeling hiervan heeft hier alweer een negatieve invloed op...


We kunnen er op de dag van vandaag niet aan uit. Door zelf je groenten en fruit in de tuin te telen, kun je hier wat aan doen. Maar wie heeft hier de tijd voor?

Wat Heb Jij Allemaal Al Geprobeerd?

Nancy nam contact op met ons omdat ze niet meer wist wat te doen.


Ze zat met de handen in het haar en was gefrustreerd omdat ze bleef kampen met buikklachten zoals winderigheid en een opgeblazen gevoel.


Ze was het zat om geplaagd te worden door maag- en darmklachten.


Ze was die dagen beu dat ze plat op de bank zat met een dikke opgezette buik.


genoeg had ze van haar winderigheid en flatulentie met alle bijkomende gêne... Ze werd gek van haar luie maag waar ze als het ware 'een baksteen' in de maag had na het eten.


Ze wou een rustige buik zonder heel de dag prikkelbaar te zijn.


En ze had al bijna alles geprobeerd zonder een blijvende oplossing...

 • Lastige en strikte diëten zoals: Glutenvrij, lactosevrij, suikervrij, paleo, keto, fodmap, uitsluitingsdieet.
 • DURE yoghurtjes en zuiveldrankjes met toegevoegde levende bacteriën: Deze kunnen hulp bieden maar niet voor iedereen. Ze bevatten namelijk lactose en Caseïne! En je weet al dat beiden moeilijk verteerbaar zijn en bij velen de OORZAAK van hun darmklachten zijn.
 • Nancy probeerde al deze "oplossingen" en dit hielp voor haar maar zodra ze terug een normale pasta ging eten, had ze weer last van haar spijsvertering...

Stop Met Jouw Symptomen Te Behandelen...

Nu weet je ondertussen waarom het NORMAAL is dat je last kan krijgen van winderigheid, opgezette buik en een lastige spijsvertering:

 • 1
  Het natuurlijk ouderdomsproces kan de spijsvertering verzwakken: dan maakt het niet uit hoe gezond je eet en of je al dan niet graanproducten en zuivel beperkt. Wanneer de maag en het spijsverteringsstelsel minder goed presteren door de natuurlijke ouderdom is de kans groter dat je buikklachten zoals buikpijn en winderigheid zal ontvangen.
 • 2
  Voeding wordt industrieel behandeld: Verhitting van voeding, aanbrengen van pesticiden hebben een negatief effect op onze spijsvertering aangezien natuurlijke enzymen verloren gaan in dit proces.

Een betere aanpak is de oorzaak van jouw spijsverteringsklachten aan te pakken! Wij hebben namelijk een oplossing ontwikkeld welke WEL de oorzaken van jouw klachten aanpakt en de spijsvertering bevordert.


Een oplossing welke wetenschappelijk onderbouwd is en een bewezen werking heeft. En het beste van al, welke slechts 5 seconden in beslag neemt!

De 5-Seconden "Hack" Tegen Winderigheid En Een Opgezette Buik

We gingen wetenschappelijke studies onderzoeken naar ingrediënten welke de spijsvertering bevorderen. Dagen, weken, maanden, jaren gingen voorbij...


Na veel bloed zweten en tranen hebben we maar liefst 10 ingrediënten gevonden welke een wetenschappelijk bewezen werking hebben en de spijsvertering bevorderen.


We reisden de wereld rond om deze ingrediënten in de HOOGSTE kwaliteit te vinden... met succes.


We bespaarden kosten noch moeite om een extreem sterke formule te ontwikkelen voor de bevordering van de spijsvertering.


Met veel trots kunnen we dan ook ons product voorstellen...


Digestive Enzyme Complex

Digestive Enzyme Complex is een extreem krachtig voedingssupplement met maar liefst 10 verschillende verteringsenzymen. 


De krachtige ingrediënten uit deze formule hebben stuk voor stuk een wetenschappelijk onderbouwde werking.


Het is specifiek ontwikkeld om de spijsvertering te bevorderen.


Studies tonen de positieve impact aan van Digestive Enzyme Complex op de spijsvertering.


Met dit product maak jij het jezelf makkelijk om je spijsvertering te bevorderen. Je neemt 1 capsule voor elke maaltijd en klaar! Het neemt slechts 5 seconden in beslag.


Jouw vertering krijgt dankzij de kwalitatieve en bewezen ingrediënten extra steun waardoor buikklachten zoals winderigheid en een opgezette buik minder snel optreden.


verteringsenzymen

10 Krachtige Ingrediënten, Hoog Gedoseerd Met Een Wetenschappelijk Onderbouwde Werking!

Betaïne HCL:


Wetenschappers onderzochten de extra inname van Betaïne HCL. Het resultaat was dat de gebruiker een daling in klachten zag zoals reflux en opgeblazen gevoel.


Een tweede studie bewijst dat Betaine HCL fungeert als een vervanger voor maagzuur bij mensen met een tekort aan maagzuur.


Bromelaïne:


Bij een studie werd ontdekt dat de inname van Bromelaïne helpt bij de vertering van eiwitten.

Papaïne:


Onderzoekers deden een studie en toonden aan de inname van Papaïne kan helpen bij constipatie en opgeblazen gevoel.

Fructus Pineapple:


Een studie bewijst dat plantaardige enzymen zoals Fructus Pineapple de vertering van eiwitten bevorderen.

Carica Papaya:


Nieuw onderzoek toont aan dat Carica Papaya bijdraagt tot een goede spijsvertering en helpt bij symptomen van PDS zoals constipatie en een opgeblazen gevoel.

Alvleesklier Enzymen (Protease, Amylase, Lipase):


Verschillende studies tonen de positieve effecten van alvleesklier enzymen op onze spijsvertering.


Wetenschappelijk onderzoek bewijst dat verteringsenzymen de vertering van eiwitten, vetten en koolhydraten bevorderen.


Een andere studie met 50 personen met prikkelbare darmen toont aan dat de inname van verteringsenzymen klachten zoals opgeblazen gevoel, winderigheid en buikpijn aanzienlijk verminderen.

Cellulase:


Studie toont aan dat de inname van verteringsenzymen met 20mg cellulase per dag overmatige winderigheid, opgezette buik, darmgeluiden en buikpijn kan verminderen.

Lactase:


Recent onderzoek onthuld dat lactose intolerantie de oorzaak kan zijn van malabsorptie met symptomen zoals buikpijn, buikkrampen, winderigheid, misselijkheid en diarree. Extra verteringsenzymen innemen zoals lactase kan helpen bij personen met malabsorptie en lactose intolerantie.

Elk Ingrediënt Heeft Zijn Eigen Functie...

Ingrediënt

Hoeveelheid/ Capsule

Functie

Betaïne HCL

200 mg*

Voor de vertering van eiwitten

Papaïne

100 mg*

Voor de vertering van koolhydraten

Fructum Papaya

50 mg*

Voor de vertering van vezels

Bromelaïne

50 mg*

Voor de vertering van eiwitten zoals gluten

Fructus Pineapple

45 mg*

Voor de vertering van eiwitten zoals gluten

Protease

25 mg*

Voor de vertering van eiwitten zoals caseïne

Amylase

25 mg*

Voor de vertering van koolhydraten zoals graanproducten

Lipase

25 mg*

Voor de vertering van vetten

Cellulase

10 mg*

Voor de vertering van koolhydraten zoals graanproducten

Lactase

5 mg*

Voor de vertering van koolhydraten zoals melksuikers

*RI niet vastgesteld

Hoe Wij Ons Onderscheiden

GEEN VULMIDDELEN  

Enkel Actieve ingrediënten met een wetenschappelijk onderbouwde werking.  

VEGETARISCHE CAPSULES

We gebruiken vegetarische capsules welke een snellere werking garanderen dan moeilijk te slikken tabletten..  

HOOG GEDOSEERD

Elk ingrediënt in onze formule is hoog gedoseerd zodat ze ook effect hebben. Net zoals je een brood probeert te bakken met een theelepel meel - je zal nooit de gewenste resultaten ontvangen. 

GOEDGEKEURD

Dit product bevat een keurmerk en notificatienummer welke jouw veiligheid garanderen! 

Keihard Bewijs Dat Het Werkt...

En om aan te tonen dat Digestive Enzyme Complex The Real Deal is en de spijsvertering bevordert, voegden we 1 capsule in een potje havermout met melk en in een potje yoghurt...

We deden de test met havermout en melk (bevat complexe koolhydraten, eiwit en vet)

 

In deze video deden we een test met 2 kommetjes havermout met melk.


In het rechter kommetje werd 1 capsule Digestive Enzyme Complex toegevoegd. Het resultaat na mengen is dat de havermoutpap dunner/ vloeibaarder is en dus reeds voor een deel verteerd is. Mooi bewijs dat dit product snel werkt!

Test met yoghurt (bevat eiwit en vet)

 

In deze video deden we een test met 2 potjes yoghurt.


Aan het rechter potje yoghurt werd een capsule Digestive Enzyme Complex toegevoegd. Ook hier is het resultaat na mengen dat de yoghurt dunner/ vloeibaarder is (en dus verteerd) met onze oplossing.

Nancy Gebruikte De 5-Seconden "Hack" En Dit Is Wat Er Gebeurde...

Ik ben zeer tevreden van de resultaten. Voor elke maaltijd neem ik 1 capsule van Digestive Enzyme Complex en de resultaten zijn meer dan merkbaar!


Vroeger had ik een luie maag in de ochtend en deed mijn buik raar na het eten. Steeds irritante darmgeluiden en een dikke harde opgezette buik met winderigheid.


Nu niet meer. Mijn buik is terug rustig en mijn stoelgangspatroon is terug stabiel en voorspelbaar.


Ik kan mij terug focussen op mijn gezin en werk zonder heel de dag prikkelbaar rond te lopen door winderigheid en een opgeblazen gevoel.


Ik kan deze oplossing dan ook aanraden aan iedereen die te kampen heeft met winderigheid en een opgezette maag en buik.


- Nancy - Amstelveen

Kijk Wat Klanten Vinden Van Onze Oplossing...

Nancy is niet de enige die razend enthousiast is over onze oplossing! Klanten zijn zo tevreden dat ze ons product aanraden aan vrienden en familie.


Neem even 2 minuten de tijd om onderstaande reacties van enkele klanten te lezen.


Onderstaand vindt u enkele reacties van klanten op onze verteringsenzymen. Achternamen en email adressen zijn weggelaten om de privacy van onze klanten te respecteren. Lees hier meer over in ons privacy beleid.

Hoeveel Is Het Jou Waard Om Geen Last Meer Te Hebben Van Winderigheid En Een Opgezette Buik?

Heb je bovenstaande succesverhalen gelezen? Goed...


Ik zou jou de vraag willen stellen hoeveel het jou waard zou zijn om net zoals Nancy en vele van onze klanten geen last meer te hebben van kwaaltjes zoals winderigheid en een opgeblazen gevoel.


Wanneer je elk ingrediënt uit onze unieke en krachtige formule apart zou kopen zou je al snel aan een kostprijs van €150/ maand zitten. Maar jij hoeft zoveel niet te betalen voor je spijsvertering te bevorderen...


Aangezien wij direct aan de consument verkopen zonder tussenpersonen kunnen wij ferm onder deze prijs gaan. Hierdoor kan je gebruik maken van deze 5-seconden oplossing voor minder dan 1€/ dag!


Is het jou 1€ per dag waard om geen last te hebben van kwaaltjes zoals winderigheid en een opgezette buik?

Probeer Het 30 Dagen Uit Zonder Risico

Probeer het 30 dagen uit en kijk hoe deze oplossing voor jou werkt. Niet tevreden van het resultaat? Stuur het product terug naar ons op en we betalen het aankoopbedrag 100% terug - OOK reeds geopende potjes.

Kies Jouw Pakket

Veel Gestelde Vragen

Wat is Digestive Enzyme Complex?

Dit product bevat een unieke en krachtige formule verteringsenzymen voor de bevordering van de spijsvertering. Elk ingrediënt is van plantaardige oorsprong en heeft zijn eigen functie (voor de vertering van eiwitten, koolhydraten en vetten) zodat winderigheid en opgezette buik minder snel optreden.

Bevat dit product een keurmerk?

Jazeker, Digestive Enzyme Complex van Nutricolon bevat een notificatienummer: PL_AS 2314/1 welke de kwaliteit en veiligheid garanderen.

Wanneer zal ik resultaten zien?

Resultaten variëren van persoon tot persoon aangezien ieder mens anders is. De meeste mensen zien na 3-7 dagen van dagelijks gebruik duidelijke resultaten. Het beste is om voor ELKE maaltijd een capsule in te nemen. 

Kan ik de capsule leegmaken en de verteringsenzymen met water innemen?

Aangezien deze formule heel wat wetenschappelijk onderbouwde ingrediënten bevat en dit in HOGE dosering gebruiken we grote vegetarische capsules. Indien u moeite heeft met de inname van capsules kan u ervoor kiezen om de capsules open te maken en de enzymen met water of fruitsap in te nemen.

Kan ik dit gebruiken bij voedselintoleranties zoals lactose intolerantie?

Jazeker, Deze oplossing bevat 10 verschillende enzymen waaronder een hoge dosis lactase, welke de spijsvertering bevordert bij personen met lactose intolerantie.

Is het veilig om via deze website te bestellen?

Jazeker, deze website gebruikt een 256-bit veilige server zodat u exact dezelfde bescherming heeft als shoppen op bol.com of eerder welke vertrouwde website.

Probeer Het Vandaag, Zonder Risico!

Wat Is De Makkelijkere Optie?

Je hebt 2 opties... De moeilijke en de makkelijke. Beiden hebben een bewezen werking. Je kan ervoor kiezen om een strikt dieet te volgen zonder gluten, zuivel etc. (wat kan helpen) of je kan onze oplossing risicoloos uitproberen en met deze 5-seconden hack jouw spijsvertering bevorderen.

 • Gluten vermijden
 • Lactose vermijden
 • caseïne vermijden
 • raffinose vermijden
 • graanproducten vermijden
 • suikerdrankjes vermijden
 • 1 Capsule Digestive Enzyme Complex voor elke maaltijd

Wetenschappelijk onderzoek

Studies


*lactase bevordert de spijsvertering bij personen die last hebben van lactose intolerantie

** https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/1812045
*** https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23778177
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC5145014/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC4389759/
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11332711
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/23524622
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19152478
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/9057190
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/21796867
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/26499352
https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11332711

Gebruiksaanwijzingen

1 capsule voor elke maaltijd.


U kan dit product combineren met andere voedingssupplementen zoals vitamines en mineralen.


Waarschuwingen:


Buiten het bereik van jonge kinderen bewaren.

Een voedingssupplement mag niet ter vervanging van een gevarieerde en evenwichtige voeding en van een gezonde levensstijl worden gebruikt.

De aanbevolen dagelijkse hoeveelheid niet overschrijden.

Ingrediënten

Betaïne HCL 200 mg
pancreatine (enzymenmix)
Bestaande uit:

Amylase 20.000 USP
Protease 20.000 USP
Lipase 3.400 USP

Papaïne 100 mg (van Carica papaya/ uit papaya/ de papeye)

Bromelaïne 50 mg (van Ananas Comosus/ uit ananas/ d’ananas)
Fructum Papaya 50 mg (van Carica papaya/ uit papaya/ de papeye)
Fructus Pineaplle 45 mg (van Fructus Ananatis/ uit ananas/ d’ananas)
Cellulase 10 mg (van Trichodema longbrachiatum)
Lactase 5 mg (van Aspergillus oryzae)

Heeft u vragen? Wij helpen u graag verder:

Vanuit NL Tel : 0032 496027667

Vanuit BE Tel:  0496027667


Bereikbaar van maandag t/m vrijdag 09:00 - 18:00 U

Copyright 2020,  - Disclaimer PrivacyCookie beleid

error: Inhoud is auteursrechtelijk beschermd!